Groots nieuws! Lancering Sufficio 2

Vol trots maken wij bekend: op 1 juli 2019 gaat Sufficio 2 live! De afgelopen jaren is Sufficio uitgegroeid tot een autoriteit in Nederland voor compliance-management milieu en arbo. We zijn marktleider in Nederland, een prestatie waar wij enorm trots op zijn.

We hebben Sufficio 2 gebouwd op basis van jullie suggesties en verbetervoorstellen. Er is niet doorontwikkeld op het oude platform, maar we hebben een volledig nieuw platform ontwikkeld. De snelheid is enorm verbeterd, evenals het gebruiksgemak.

Belangrijkste wijzigingen in Sufficio 2.0

Snelheid

Je merkt direct de toegenomen snelheid bij het schakelen tussen pagina’s en het genereren van rapportages. Door betere ‘formules’  in de achtergrond van Sufficio, hoeft er maar een fractie van de data geladen te worden, wat dus een enorme tijdswinst oplevert.

 

 

Intuïtiever

De nieuwe tool heeft een heldere interface die zorgt voor een intuïtieve bediening.  Je kunt makkelijk en snel dus ook plezierig werken. Alle functies zijn binnen handbereik en we hebben gezocht naar de meest gebruiksvriendelijke indeling. De tool is responsive, waardoor hij zowel op groot als kleiner beeldscherm goed en prettig te gebruiken is.

How-to-filmpjes en FAQ

Geen lange handleidingen meer waar je in moet zoeken. We hebben alle veelvoorkomende handelingen voorzien van een ‘how-to-filmpje’ en een complete FAQ (Frequently Asked Questions) opgesteld. Beide zijn vanuit de software te raadplegen. We gaan ervan uit dat je met deze hulpmiddelen zelfstandig kan werken met Sufficio 2.0. Voor vragen kun je uiteraard altijd terecht bij je adviseur.

 

Overzicht en gebruikersvriendelijk

We hebben gezorgd voor duidelijke en overzichtelijke actielijsten. Wil je een totaaloverzicht, of alleen je acties voor een module? Je eigen acties zien, of die van je collega? Het kan allemaal. Daarnaast kun je in de overzichten makkelijk filteren of selecties maken.  

En de prijs?

Vaak gaat het lanceren van een nieuw softwareproduct gepaard met prijsverhogingen. De overgang naar Sufficio 2 is kosteloos en er zullen geen prijsverhogingen doorgevoerd worden. Ook voor 2020 zal voor bestaande gebruikers enkel de gebruikelijke inflatiecorrectie toegepast worden.

Introductie aan BMD-adviseurs

Het lanceren van een nieuwe editie van Sufficio is niet gemakkelijk. Daarom halen wij alles uit de kast om jullie te ondersteunen bij de overgang. Het Sufficio-team bezocht in de afgelopen twee weken alle BMD-kantoren om het nieuwe platform te presenteren aan de adviseurs. Jullie contactpersonen leiden we op tot Sufficio 2-gebruikers. Zij kunnen jullie dan optimaal blijven ondersteunen bij de kracht van het product: compliant zijn!

Tijdelijk offline

Let op: Om de overgang naar Sufficio 2 mogelijk te maken, moet alle beschikbare en gearchiveerde data gemigreerd worden naar het nieuwe platform. Het Sufficio-team heeft een allesomvattend draaiboek opgesteld om dit in goede banen te leiden.

 

 

Het belangrijkste hierbij voor jullie:

  • Alle data uit Sufficio 1 blijven bewaard.
  • Sufficio 1 is minimaal tot en met december 2019 als read-only beschikbaar.

We verwachten dat de lancering van Sufficio en de migratie van data vlekkeloos gaat verlopen. Helaas is het noodzakelijk dat de huidige versie van Sufficio enkele dagen offline is. We beperken dit tot een minimum.

Van 26 juni 00:01 uur tot 30 juni 23:59 zal Sufficio niet benaderbaar zijn.

En dan gaan we live!

Op dit moment vinden de laatste wijzigingen plaats, zodat Sufficio 2 op 1 juli 2019 om 12:00 uur live kan gaan!

Vragen, problemen of interesse?

De software is vooraf goed getest en de migratie zal zo zorgvuldig mogelijk plaatsvinden.  Ontdek je toch een bug of loop je tegen een ander probleem aan? Wij beoordelen de afwijking zo snel en zorgvuldig mogelijk en zorgen voor een passende oplossing.

Maak je nog geen gebruik van Sufficio en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor compliance-ondersteuning met behulp van de webbased tool Sufficio? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende toelichting of demo.

Voor je vragen over Sufficio 2 zijn wij te bereiken op telefoonnummer 0180-614378 of via mail. Of neem contact op met je eigen adviseur.

No Comments Yet.

Laat een reactie achter

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5