Vacature adviseur arbo en veiligheid

Ben jij die ondernemende adviseur met kennis van arbo en veiligheid? Dan zoeken wij jou!

Binnen het werkveld arbo en veiligheid werk je samen met collega’s aan vraagstukken van opdrachtgevers. Je houdt je onder meer bezig met risico-inventarisaties en -evaluaties en vertaalt wet- en regelgeving naar relevante praktijksituaties van alledag. Daarnaast voer je compliancerondes en veiligheidsinspecties uit en ondersteun je bedrijven bij het opzetten en onderhouden van managementsystemen.

Je werkt in deze functie ook samen met collega’s binnen het werkveld milieu en ruimte. Je ondersteunt hen onder meer bij het aanvragen van omgevingsvergunningen.

Je hebt contact met bedrijven uit verschillende branches en met contactpersonen variërend van directie tot werkvloer. Bovendien kan je je energie en passie kwijt bij de verbetering en ontwikkeling van ons productenpakket.

Wat vragen wij:

  •   Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau of universitair niveau; een HVK- of MVK-opleiding is gewenst;
  • Je hebt kennis van of ervaring met wet- en regelgeving op het gebied van arbo en veiligheid en vindt het leuk deze te analyseren en te vertalen voor opdrachtgevers;
  • Je hebt affiniteit met het werkveld milieu en ruimte;
  • Je hebt een klantgerichte en commerciële instelling;
  • Je bent vaardig met het gebruik van (maatwerk) software;
  • Je bent in staat een netwerk op te bouwen van bestaande en nieuwe relaties;
  • Je kan zelfstandig werken en bent in staat te plannen en te organiseren;
  • Je toont initiatief en bent ondernemend;
  • Je communiceert gemakkelijk met collega’s en opdrachtgevers.

Wat bieden wij:

Je komt terecht in een uitdagende leeromgeving waarin je je kennis en vaardigheden aan de hand van projecten op een hoog niveau kan brengen. Je gaat werken in projectteams zodat jij van anderen kan leren en anderen van jou. We bieden een goed startsalaris en de mogelijkheid om door te groeien.

Wie zijn wij:

BMD Advies Rijndelta B.V. is een professioneel adviesbureau dat bedrijven, met name in de regio Zuid-Holland, begeleidt op de gebieden milieu, veiligheid, ruimte, arbeidsomstandigheden en kwaliteit. BMD Advies Rijndelta B.V. heeft momenteel 13 medewerkers en maakt onderdeel uit van BMD Advies landelijk. Dit is een landelijke vereniging waarbij 6 BMD's zijn aangesloten en waar ca. 80 medewerkers werken, die ca. 3.000 ondernemingen adviseren en begeleiden.

Is deze baan jou op het lijf geschreven?

Stuur dan je cv met motivatie naar:
Joep Verhoeven

Telefoonnummer: 0180-614378

 

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5