Vacature adviseur milieu en omgeving

Ben jij die ondernemende adviseur met kennis van milieu en omgeving? Dan zoeken wij jou!

In deze functie werk je samen met collega’s aan vraagstukken van bedrijven uit verschillende branches. Je houdt je onder meer bezig met vergunningaanvragen en bestemmings- of omgevingsplannen. Je verdiept je in wet- en regelgeving en vertaalt dit naar relevante praktijksituaties van alledag. Daarnaast voer je compliance-rondes en interne audits uit en ondersteun je bedrijven bij het opzetten en onderhouden van milieumanagementsystemen (ISO 14001). Bovendien kan je je energie en passie kwijt bij de verbetering en ontwikkeling van ons productenpakket.

Wat vragen wij:

  • je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau en bij voorkeur universitair niveau;
  • je hebt kennis van en/of ervaring met wet- en regelgeving op het gebied van milieu en omgeving en vindt het leuk deze te analyseren en te vertalen voor opdrachtgevers;
  • je hebt een klantgerichte en commerciële instelling;
  • je bent vaardig met (maatwerk) software;
  • je bent in staat een netwerk op te bouwen van bestaande en nieuwe relaties;
  • je communiceert gemakkelijk met collega’s en opdrachtgevers;
  • je kan zelfstandig werken en bent in staat te plannen en te organiseren;
  • je toont initiatief en bent ondernemend.

Wat bieden wij:

Je komt terecht in een uitdagende leeromgeving waarin je je kennis en vaardigheden aan de hand van projecten op een hoog niveau kan brengen. Je gaat werken in projectteams zodat jij van anderen kan leren en anderen van jou. We bieden een goed startsalaris en de mogelijkheid om door te groeien.

Wie zijn wij:

BMD Advies Rijndelta B.V. is een professioneel adviesbureau dat bedrijven, met name in de regio Zuid-Holland, begeleidt op de gebieden milieu, veiligheid, ruimte, arbeidsomstandigheden en kwaliteit. BMD Advies Rijndelta B.V. heeft momenteel 13 medewerkers en maakt onderdeel uit van BMD Advies landelijk. Dit is een landelijke vereniging waarbij 6 BMD's zijn aangesloten en waar ca. 80 medewerkers werken, die ca. 3.000 ondernemingen adviseren en begeleiden.

Spreekt dit je aan?

Stuur dan je cv met motivatie naar:
Joep Verhoeven

Telefoonnummer: 0180-614378

 

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5