BMD Ontbijtbijeenkomst: Risicodenken

Reserveer 7 december a.s. in uw agenda!

Op woensdag 7 december a.s. organiseren onze collega's van BMD Advies Zuid-Nederland  een ontbijtbijeenkomst over de risico’s van het werken met gevaarlijke stoffen. Hoe veilig is uw bedrijf nu echt?

Als het gaat om externe veiligheid volgen de ontwikkelingen elkaar de laatste jaren snel op. Veranderende wet- en regelgeving, nieuwe registratiesystemen die meer inzicht moeten geven in de gevaarlijke stoffen die binnen uw bedrijf aanwezig zijn, en nieuwe voorzorgsmaatregelen die u moet treffen om te voorkomen dat het misgaat.

Programma ontbijtbijeenkomst

Op 7 december a.s. start de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant met het belichten van de ontwikkelingen en ervaringen met betrekking tot vergunningverlening en handhaving.

Voor verdere verdieping van het thema ‘Risicodenken’ kunt u deelnemen aan twee van de drie workshops:

  • Installatiescenario’s BRZO: waar gaat het eigenlijk om bij installatiescenario's? Deze vraag staat centraal in deze workshop.
  • EASI, de brandweer demonstreert dit nieuwe registratiesysteem voor opslag van gevaarlijke stoffen. Door middel van EASI kan de brandweer sneller en gerichter reageren bij een brand, en daardoor bedrijfspanden zo milieuvriendelijk  mogelijk redden.
  • PGS 15:2016 – what’s new? We zoeken samen naar een antwoord op de vraag 'past de nieuwe PGS15 bij mijn opslagloods en mijn manier van werken?' Met behulp van praktijkvoorbeelden werpen we licht op de zaak.

Tot slot staat BMD-adviseur en hoger veiligheidskundige Pieter Diehl garant voor een spetterende gezamenlijke afsluiting over de veiligheidscultuur binnen uw bedrijf.

Uiteraard is er na afloop ruim de tijd om ervaringen uit te wisselen.

Voor wie?

Deze BMD-Ontbijtbijeenkomst is bij uitstek geschikt voor directieleden, milieudeskundigen, SHEQ-managers en communicatiemedewerkers van BRZO- en ARIE-bedrijven en bedrijven waar met grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen gewerkt wordt.

Meld u nu aan!

Geef u snel op en wees verzekerd van een plaats bij deze interactieve ochtendbijeenkomst.

Om 8.00 uur staat het ontbijt voor u klaar op de Tilburgse vestiging van BMD Advies aan de Dr. Hub van Doorneweg 89 in Tilburg. De ontbijtbijeenkomst duurt tot 10.30 uur. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Na aanmelding ontvangt u van ons nog een bevestiging met alle relevante gegevens.

 

No Comments Yet.

Leave a comment