Energie-audit voor Pathé

Opdrachtgever  

Pathé Theatres B.V. heeft 28 bioscopen verspreid in en rond de grootste steden in Nederland. Naast het vertonen van films organiseert Pathé events en vertonen zij live registraties zoals opera, theater of sportwedstrijden.

De vraag

Pathé valt onder de verplichtingen van de Energy Efficiency Directive (EED). Dit betekent dat het bedrijf een energieaudit moet uitvoeren voor de 22 bioscopen en het hoofdkantoor. De bedrijfsactiviteiten in alle bioscopen zijn in grote lijnen gelijk aan elkaar. Het uitvoeren van een afzonderlijke energieaudit per bioscoop zou onnodig veel extra tijd vergen.

De oplossing

BMD Advies Rijndelta heeft een basisrapport opgesteld voor de energieaudit. Dit basisrapport is gebaseerd op de grootste bioscoop, waarin alle voorkomende activiteiten zijn opgenomen. Dit basisrapport kan eenvoudig uitgebreid worden met de energieverbruiksprofielen van de overige bioscopen, zonder dat hiervoor een afzonderlijk rapport opgesteld wordt. De selectie en afweging van maatregelen kan gebaseerd worden op de groslijst die in het basisrapport aanwezig is. Hiermee kan de tijdsbesteding per bioscoop gehalveerd worden. Voor meer informatie raadpleeg het productblad of kijk op onze productpagina duurzaamheid. BMD voerde o.a. ook de volgende energieprojecten uit: Energie-audit voor Den Hartogh Energiebesparingsonderzoek Keppel Verolme Energie-audit voor een internationale klant  

Comments are closed.

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5