Even voorstellen: onze nieuwe adviseur

Nieuwe junior adviseur

Even voorstellen: Caro Mooren

Vanaf januari 2017 is Caro Mooren in dienst bij BMD Advies Rijndelta. Zij komt ons team met name versterken op het gebied van milieu en ruimte. Caro: “Eind augustus 2016 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht op het gebied van Sustainable Development, richting Environmental Governance. Tijdens mijn studie heb ik veel academische kennis opgedaan over milieuproblematiek, mogelijke oplossingen en -beleid. Ik ben afgestudeerd op de drivers en barrières voor een circulaire economie in de plasticverpakkingen-sector. Hier heb ik vooral gekeken wat de barrières en ook de pushfactoren zijn in overheidsbeleid en regelgeving en vooral ook intern beleid bij bedrijven. Als junior adviseur milieu en ruimte hoop ik de opgedane kennis toe te kunnen passen in de praktijk. Verder wil ik vooral veel praktische kennis en vaardigheden opdoen. Ik zal mij vooral gaan bezighouden met milieugerelateerde opdrachten en ruimtelijke ordening. Wat betreft de ruimtelijke ordening zal ik mij gaan bezighouden met onder andere de Attenderingsservice en vraagstukken omtrent milieuzonering."

Voor adviesvragen is Caro bereikbaar via telefoonnummer 0180-614378 of via mail caro@bmdadviesrijndelta.nl.

No Comments Yet.

Laat een reactie achter

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5