Even voorstellen

Senior adviseur

Edwin Voogd

Al sinds 1998 is Edwin Voogd in dienst van BMD Advies Rijndelta B.V. Tot en met 2005 was dit in fulltime verband. Vanaf 2005 heeft Edwin bij een aantal andere organisaties gewerkt. Echt weggeweest is hij echter niet. Op basis van afroep heeft Edwin voor een aantal van onze klanten nog steeds werkzaamheden verricht.  Vanwege zijn brede en lange ervaring en zijn juridische kennis is hij met ingang van 1 januari 2015 opnieuw –parttime- in vaste dienst getreden. Vandaar dat hij zich graag nog een keer aan u voorstelt.Edwin: "In 2012 heb ik aan de Universiteit van Tilburg de masterstudie Milieurecht succesvol afgerond. Daarmee kan ik u bij BMD een extra dienst aanbieden, namelijk juridische advisering binnen het omgevingsrecht; een prima alternatief voor een advocaat.
Tevens ben ik sinds 2007 docent binnen het milieu- en omgevingsrecht. Wanneer er bij u behoefte is aan een bijscholing op dat gebied is dat mogelijk. Dat kan zowel in groepsverband als op individueel niveau. U kunt in ieder geval altijd rekenen op maatwerk, zodat de opleiding op uw organisatie is toegespitst.
Een combinatie met opleidingen op het gebied van kwaliteit- en/of arbeidsomstandigheden is ook mogelijk, omdat ik bij BMD Advies collega’s heb die ook op dat gebied gespecialiseerd zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een op maat gemaakte KAM-training verzorgen."Uiteraard is Edwin ook in te zetten als adviseur. Binnen de logistieke en industriële sector heeft hij veel ervaring. Hij is gespecialiseerd in complexe handhavings- en vergunningprocedures waarbij de natuurbeschermingswet, het Besluit risico’s zware ongevallen en geluidsproblematiek zijn betrokken. Ook voor advies op het gebied van ruimtelijke ordening kunt u bij hem terecht.Contact?
Edwin is te bereiken via telefoonnummer 0180-614378 of via mail edwin@bmdadviesrijndelta.nl.

Junior adviseur

David Izelaar

BMD Advies Rijndelta B.V. heeft, met het in dienst treden van David Izelaar, 14 medewerkers. Ieder met zijn eigen specialiteit. David is aan de slag gegaan als junior adviseur milieu en veiligheid. Ook hij stelt zich aan u voor:David: "In juni 2009 heb ik mijn opleiding Integrale Veiligheidskunde aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Hierna heb ik anderhalf jaar bij een metaalrecyclingbedrijf in Ridderkerk gewerkt, waar ik verantwoordelijk was voor veiligheid, milieu en inkoop. Door de geringe omvang van het bedrijf miste ik de uitdaging en de mogelijkheid om meer te leren op het interessante gebied van milieu en veiligheid.Binnen de BMD wordt die mogelijkheid ruimschoots geboden en daarom ben ik erg blij met deze functie. Ik wil graag zo breed mogelijk inzetbaar zijn en van toegevoegde waarde zijn voor de klanten en voor BMD zelf. Ik zal mij voornamelijk bezighouden met het ondersteunen van andere adviseurs bij projecten rondom omgevingsvergunningen, het Activiteitenbesluit en ISO 14001. Daarnaast zal ik interne audits en milieu- en veiligheidsinspecties bij verschillende klanten uitvoeren. Ten slotte zal ik voor klanten en deelnemers de attenderingsservice ruimtelijke ordening gaan verzorgen."

Contact?
Mail naar david@bmdadviesrijndelta.nl of bel naar telefoonnummer: 0180-614378.

No Comments Yet.

Laat een reactie achter

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5