BMD Advies Rijndelta heeft een alternatieve aanpak voor een standaard energiebesparingsonderzoek toegepast. De tijdsbesteding kon hiermee gehalveerd worden.

Lees meer
BMD Advies Rijndelta heeft aannemingsbedrijf Gebr Barendregt ondersteund bij de certificering voor de CO2-prestatieladder niveau 3 en de implementatie van de BRL9334
Lees meer
De waarde van zijn vastgoed is voor onze klant Aberdeen, een vastgoedbeheerder, van essentieel belang. Men wil daarom de ruimtelijke ontwikkelingen in de omgeving van het vastgoed goed volgen.
Lees meer
Om de veiligheid van bezoekers en werknemers te waarborgen is het controleren van (brand)veiligheidsaspecten van groot belang. Niet alleen het in kaart brengen, maar juist ook het actief verbeteren van (eventuele) onveilige situaties vereist een hands-on mentaliteit bij de theaters van Pathé.
Lees meer
BMD Advies begeleidde het traject van een nieuwe vergunningaanvraag voor Damen Dredging
Lees meer
Novec wenst een actueel inzicht in de ruimtelijke ontwikkelingen rondom opstelpunten, teneinde tijdig in te kunnen spelen op de kansen en bedreigingen vanuit de omgeving.
Lees meer
In de afgelopen jaren hebben wij voor Cargotec een aantal RI&E's uitgevoerd op verschillende bedrijfslocaties
Lees meer
Onze klant Den Hartogh is een internationale logistieke dienstverlener. Den Hartogh Cleaning, met locaties in Rotterdam en Dordrecht, benaderde ons voor het uitvoeren van een energieaudit. Het bedrijf wil graag een helder inzicht in zijn energiestromen en besparingsmaatregelen die direct toepasbaar en kostenverlagend zijn.
Lees meer
Onze klant Pyroban is onderdeel van Caterpillar. Het bedrijf is ISO 14001-gecertificeerd, wil daarmee compliant zijn met wet- en regelgeving en eisen van andere stakeholders en wil de overgang maken naar de nieuwe ISO 14001:2015 norm.
Lees meer
Een haalbaarheidsanalyse helpt Trelleborg Bakker met het uitbreiden en aanpassen van haar productielocatie.
Lees meer
KPN heeft de wens om op korte termijn te beschikken over een gecertificeerd milieumanagementsysteem voor haar dienstverlening op de zakelijke markt.
Lees meer
BMD Advies adviseert het bedrijf structureel op het gebied van milieu, arbo en kwaliteit
Lees meer
[mp_row] [mp_span col="12"]

Wet & regelgeving

image1

Kwaliteit & Zorgsystemen

image2

Duurzaamheid

image2

Detachering

image2
home2

Onze Helpdesk

Als deelnemer van BMD Advies Rijndelta kunt u gratis* een beroep doen op onze Helpdesk ondersteuning als u dringende vragen heeft op het gebied van milieu, veiligheid, duurzaamheid, kwaliteit en arbo. Aangezien wij uw bedrijf kennen, is het mogelijk om vraag of probleem snel te behandelen.

0180 - 614 378

Deelnemerspakketten

gold

Nieuws

home1

Waarom u voor ons kiest

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

twitterhttp://ow.ly/L1yw6 Bedrijveninvesteringszones voor verbetering bedrijfsomgeving.
Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5
[/mp_span] [/mp_row]