Jubileum-relatiemiddag op 17 maart 2016

Meld u nu aan: 25 jaar BMD Advies Rijndelta

SHIFT HAPPENS: inspiratie en trends voor leiderschap en duurzaamheid!

Afgelopen december bestond BMD Advies Rijndelta 25 jaar. Helaas kon onze jubileum-relatiemiddag op 6 oktober 2015, door onvoorziene omstandigheden, niet plaatsvinden. Omdat we ons jubileum toch met onze klanten en relaties willen vieren, hebben we dit evenement opnieuw ingepland. Naar aanleiding van onze eerdere vooraankondiging daarvan hebben we al veel aanmeldingen ontvangen.

Wij zouden het bijzonder leuk vinden om ook u te mogen begroeten op 17 maart 2016 van 13.45 - 18.00 uur. U bent van harte welkom!

Ruud Veltenaar, trendwatcher, filosoof en bevliegeraar, geeft op zijn unieke wijze invulling aan deze middag. Ruud is een zeer bevlogen spreker en zal op dynamische en interactieve manier een helder, boeiend en inspirerend trendbeeld schetsen voor leiderschap, ondernemerschap en duurzaamheid. Samen met Ruud hebben wij gekozen voor het TEDx6 concept. Dit is een dagdeel-vullend programma dat bestaat uit 6 korte boeiende en inspirerende keynotes, elk gevolgd door een (lagerhuis)debat met en tussen de deelnemers.

Wij beloven u een middag met veel inspiratie en impact!

De bijzondere locatie voor deze middag is Hotel New York, gevestigd in het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de kop van de Wilhelminapier in Rotterdam.

Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, bij te praten en ervaringen uit te wisselen met onze adviseurs en uw collega-ondernemers.

Wilt u er ook bij zijn op 17 maart 2016?
U kunt hier aanmelden voor onze relatiemiddag. Wij houden graag een plaats voor u vrij. Bellen kan natuurlijk ook, dan zorgen we ervoor dat u op de gastenlijst staat. Wij zijn bereikbaar op 0180-614378.

Wij zien u graag op donderdag 17 maart 2016!

 

No Comments Yet.

Laat een reactie achter

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5