KAM-detachering bij SchutPrecisionParts

De opdrachtgever

Schut PrecisionParts is een toeleverancier van fijnmechanische onderdelen voor onder andere de attractiebouw, het openbaar vervoer, de optische en chemische industrie en de automotive.

De vraag

Schut PrecisionParts wenst een kritische partner die volledig thuis is op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid om hun ondernemings-doelstellingen op dit gebied te kunnen (blijven) waarborgen.

De oplossing

Met de kritische blik van een outsider wordt het gehele KAM-gebied, inclusief veiligheid, nauwkeurig gevolgd en waar nodig in overleg bijgestuurd. Ook de ISO-certificeringen (9001 en 14001) worden blijvend gemonitord en de noodzakelijke surveillance-bezoeken worden gezamenlijk voorbereid. Naast dat advies gegeven wordt, wordt  er ook gewerkt aan verbeterprocessen en de borging hiervan. De ruime expertise en ervaring wordt met Schut gedeeld en overgebracht op onze medewerkers; ook hierin heeft de adviseur een belangrijke taak.

Schut PrecisionParts over BMD: “Ondanks de onafhankelijke rol van de BMD is onze vaste adviseur inmiddels een vertrouwd gezicht binnen onze organisatie en wordt zij gezien als een waardevolle collega.”

Comments are closed.

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5