Sufficio: efficiënt en digitaal je compliance op orde

Het voldoen aan wetgeving is geen gemakkelijke opgave. De vele verplichtingen, continu veranderende wet- en regelgeving; het overzicht is gemakkelijk kwijt te raken. Het systematisch bijhouden van voortdurend wijzigende wet- en regelgeving kost bovendien veel tijd en geld.

 

Online tool

BMD Advies ontwikkelde daarom Sufficio, een slimme online tool voor het borgen van relevante wet- en regelgeving en eenvoudig beheer van acties voor het voldoen daaraan. Er zijn modules voor milieu en arbo. Elke module bevat de wet- en regelgeving per aandachtsgebied. Hierdoor kunt u de wetgeving inzichtelijk maken in één geïntegreerd systeem. U kunt acties koppelen aan medewerkers. Er zijn er speciale modules voor de risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) en het milieuaspectenregister (MAR). 

 

Maandelijkse update en jaarlijkse compliance check

Omdat de wet- en regelgeving op het gebied van milieu en arbo aan veel veranderingen onderhevig is, ontvangt u bovendien maandelijks een update van de nieuwe wetgeving die specifiek voor uw bedrijf van toepassing is. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Ook de jaarlijkse compliance check door uw BMD-adviseur maakt deel uit van de Sufficio-aanpak.

 

De voordelen van Sufficio in het kort

  • Borging van relevante wet- en regelgeving
  • Relevante (wets)wijzigingen in een overzichtelijke lijst
  • Eenvoudig beheer van acties
  • Maandelijkse updates van relevante nieuwe wet- en regelgeving
  • Jaarlijkse compliance check

 

Sufficio: bekijk en oordeel zelf!

Veel van onze klanten maken al gebruik van deze handige online tool. U nog niet? Neem contact met ons op voor meer informatie, een demo of vrijblijvende proefperiode. Wij laten u graag alle mogelijkheden van de tool zien.

Bel ons op 0180-614378 of neem contact op via mail. Of benader rechtstreeks uw eigen adviseur.

No Comments Yet.

Laat een reactie achter

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5