Nieuwe online digitale tool: SUFFICIO

Een handig instrument voor actuele wet- en regelgeving op maat

De meesten van u ondersteunen wij op dit moment al – op ad-hocbasis of structureel- bij het voldoen aan wet- en regelgeving. Wij doen dit bijvoorbeeld door het opstellen en up-to-date houden van een wet- en regelgevingregister en het toetsen op compliancy. Voor dit doel heeft onze organisatie nu een nieuwe tool ontwikkeld: SUFFICIO.

Wat zijn uw voordelen?

Natuurlijk konden wij u voorheen ook al werk en zorgen uit handen nemen door een W&R-register op maat op te stellen en dit regelmatig te actualiseren, zodat u niet onaangenaam verrast wordt bij een bezoek van het bevoegd gezag of bij een certificeringsaudit. Het kan echter nóg beter en gemakkelijker. Onze webbased oplossing Sufficio biedt een aantal extra voordelen:

  • u ontvangt maandelijks een update van voor u relevante wet- en regelgeving;
  • uw verplichtingen worden vertaald in concrete acties, waarvan de status altijd en overal online inzichtelijk is;
  • naast het onderdeel milieu kunt u -binnen hetzelfde systeem- ook gebruikmaken van de onderdelen arbo en RI&E;
  • Vanuit Sufficio kunt u bovendien heel eenvoudig managementinformatie genereren.

Kortom: tegen lagere kosten en met minder inspanning bent u continu verzekerd dat u kunt voldoen aan wet- en regelgeving.

Wilt u een eerste indruk van de mogelijkheden en de werking van Sufficio? Kijk dan op https://www.youtube.com/watch?v=rjje24OPuv4.

Meer weten?

Uiteraard informeren wij u graag persoonlijk over deze handige tool en de mogelijkheden ervan. Vraag hier een demo aan, neem contact met ons op via telefoonnummer 0180-614378 of mail naar info@bmdadviesrijndelta.nl.

 

No Comments Yet.

Leave a comment