Verandert u mee?!

Nieuwjaarsgroet:

“We leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk.” (Jan Rotmans) De recente faillissementen van van oudsher grote winkelketens als V&D, Macintosh en DA Retailgroep en daarentegen tal van nieuwe initiatieven zoals Uber, bevestigen dit beeld.

Vorig jaar bestond BMD Advies Rijndelta 25 jaar. Tijdens dit jaar hebben we ons veelvuldig beziggehouden met de vraag hoe we onze klanten tijdens deze verandering zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven. We hebben een aantal speerpunten voor de komende jaren vastgesteld. Hieronder noemen we de twee belangrijkste speerpunten waarmee wij voor u, als trouwe BMD-klant, van toegevoegde waarde willen blijven:

  • Op het gebied van compliance willen wij u meer structurele zekerheid bieden. Daarom gaan we inzetten op een uitbreiding van onze deelnemerspakketten Brons, Zilver en Goud;
  • We willen ons advies makkelijk en toegankelijker maken. Daarom gaan we meer gebruikmaken van softwaretools ter ondersteuning van onze werkzaamheden, zoals onze attenderingsservice ruimtelijke ontwikkelingen, digitale inspectietools en ons digitaal archief.

In 2015 hebben we een klantendag georganiseerd ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, namelijk ziekte van onze spreker, kon deze dag helaas niet doorgaan. Inmiddels hebben we een nieuwe datum vastgesteld, te weten 17 maart 2016. Trendwatcher en friskijker Ruud Veltenaar zal deze middag grotendeels voor zijn rekening nemen. Ook deze middag zal in het teken staan van het veranderende tijdperk. Komt u ook? Het belooft een zeer inspirerende middag te worden; via deze link kunt u zich nu reeds aanmelden.

Afgelopen jaar hebben wij u geïnformeerd over de nieuwe ISO-normen 9001, 14001 en 45001:2015. Komende jaren zal uw bedrijf zich moeten gaan inzetten om aan deze gewijzigde ISO-normen te gaan voldoen. Uiteraard staan wij ook hierbij weer graag voor u klaar om u te ondersteunen.

Wij danken u voor uw vertrouwen in onze organisatie en hopen dat u ons dat vertrouwen ook de komende jaren zult geven. Als u verandertips voor ons heeft dan horen wij die graag. Laat het ons weten via onze website of via telefoonnummer 0180-614378. Vraagt u naar Jos van Est of Joep Verhoeven, wij zijn graag bereid naar u te luisteren.

Mede namens onze medewerkers wensen wij u en uw medewerkers een voorspoedig nieuw jaar!

BMD Advies Rijndelta BV
Jos van Est  en Joep Verhoeven (directie) en alle medewerkers

PS Meer BMD Advies Rijndelta? Volg ons via Linkedin!

 

No Comments Yet.

Laat een reactie achter

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5