Ontbijtsessie ISO gemist? …er komen meer kansen!

Ontbijtsessie ISO op 19 november gemist?

...er komen meer kansen!

Op 19 november organiseerden wij de ontbijtbijeenkomst ‘Hallo, nieuwe ISO-normen!’ Op informele wijze hebben onze klanten tijdens een verzorgd ontbijt in BMD-huissfeer kennis kunnen nemen van de nieuwe elementen van de vernieuwde ISO 9001-/14001-normen.

Naar voren kwam dat veel bedrijven al meer managementinformatie hebben zij zelf denken, en dat men de relatie tussen de nieuwe normelementen en deze informatie niet altijd ziet. We hebben wat handige tips gegeven, ook over hoe deze elementen niet eenmalig, maar structureel mee-ontwikkelen met het bedrijf.

Aan de hand van een presentatie met daarin stellingen ontstond een uitwisseling van ervaringen onder de deelnemers. Meerdere mensen gaven na de presentatie aan dat zij zo’n ochtendsessie wel vaker zouden willen bijwonen.

En mogelijk wilt u dat ook. Daarom willen wij in de nabije toekomst vaker een ontbijtsessie houden, waarbij we diverse onderdelen van de ISO-normen verdiepend kunnen behandelen voor onze klanten.

Maar ook kunnen we in deze ontbijtsessies hele andere onderwerpen aansnijden, zoals de omzetting van de OHSAS naar de ISO 45001, het Activiteitenbesluit, compliance, BRZO+, energie (EED, erkende maatregelen) etc.

Geprikkeld, geïnteresseerd? Reageer!
Laat ons nú via het onderstaande reactieformulier weten welke onderwerpen u graag behandeld zou willen zien bij een van onze ontbijtsessies!

 

No Comments Yet.

Laat een reactie achter

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5