Organisatie

BMD Advies Rijndelta is in 1990 opgericht door ondernemers en voor ondernemers. De belangrijkste initiatiefnemers waren Kamers van Koophandel en werkgeversorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full service adviesbureau op het gebied van milieu, veiligheid, kwaliteit (inclusief voedselveiligheid) en arbo.

Wij werken vanuit een unieke adviesformule: het BMD-deelnemerschap. Deze werkwijze is gebaseerd op een langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers. In onze aanpak staan onafhankelijkheid en een generalistische blik hoog in het vaandel. Bovendien houden we altijd oog op de bal: uw bedrijfsvoering gezond en succesvol houden.

Onze omvang

BMD Advies Rijndelta heeft in totaal 13 medewerkers die zich sterk maken voor een groep van 300 bedrijven. Met onze vestiging in Barendrecht zijn wij goed op de hoogte van de lokale omstandigheden in de regio Zuid-Holland en omgeving. Wij onderhouden nauwe contacten met de Kamers van Koophandel, industriekringen, bedrijvenverenigingen, gespecialiseerde adviesbureaus, arbodiensten, brancheverenigingen en overheidsinstanties. Onze kennis van de regio wordt nog eens versterkt door de nauwe samenwerking binnen het landelijke netwerk van BMD Advies-organisaties, die samen meer dan 1.000 bedrijven in Nederland begeleiden. Wij kunnen dus onze kennis van de regio waar nodig uitbreiden met expertise op landelijk niveau.

Onze expertise

Om onze opdrachtgevers goed te kunnen bedienen, hebben we een breed team van specialisten in huis, waaronder:

  • Milieukundigen
  • Arbeidshygiënisten
  • Hoger veiligheidskundigen
  • (Milieu)juristen
  • Bedrijfskundigen
  • Chemisch technologen
  • Voedseldeskundigen

Onze senior adviseurs hebben een meerjarige advieservaring, veelal bovenop een carrière in het bedrijfsleven. Zie BMDetachering voor meer specifieke informatie over onze adviseurs.

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5