Deelnemerschap op maat

Het BMD-deelnemerschap is een aantrekkelijk concept dat u diverse voordelen biedt. U maakt gebruik van een dienstverlening op maat op het gebied van milieu, arbo, veiligheid en ruimtelijke ordening. Het deelnemerschap bevordert uw slagvaardigheid en verkleint de risico’s bij veranderende bedrijfsprocessen. Voor uw abonnement op één van onze deelnemerspakketten geldt een transparante en vaste prijs. De essentie van het deelnemerschap is: altijd snel een beroep kunnen doen op uw eigen deskundige adviseur en –als u kiest voor ons Compliancepakket- op elk moment de zekerheid hebben te voldoen aan wet- en regelgeving.

Continuïteit en resultaat

We hebben oog voor de leefomgeving, maar bekijken ook altijd de bedrijfseconomische en organisatorische kant van de zaak. Een advies moet immers ook uitvoerbaar en betaalbaar zijn. Bij al onze werkzaamheden staat voorop: wij zoeken naar de speelruimte binnen de wet- en regelgeving om zo uw bedrijfsvoering gezond en succesvol te houden.

Uw voordelen

  • U speelt u snel en gemakkelijk in op actuele vraagstukken binnen uw organisatie met de continue ondersteuning via het deelnemerschap op maat.
  • U ontzorgt uw afdeling, u versterkt uw organisatie en maakt aantoonbaar wat nu echt relevant is voor het bedrijf. Bovendien is de deelnemersformule er op gericht dat wij uw organisatie goed leren kennen, waardoor de dienstverlening optimaal op uw situatie is afgestemd.
  • Uw persoonlijke adviseur is uw vaste aanspreekpunt en wij werken interdisciplinair met alle betrokkenen samen.

Varianten deelnemerschap

Brons: Deelnemerschap basis,
Zilver: Basis + wet- en regelgeving,
Goud: Basis + wet- en regelgeving + compliancy.

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5