Arbocoördinator

(Preventiemedewerker)

Arbeidsomstandigheden zijn belangrijk voor iedere onderneming. Zeker in de huidige tijd wordt het beheersen van kosten van ziekteverzuim en WIA/WAO-instroom steeds belangrijker en is het van belang structurele aandacht aan de arbeidsomstandigheden binnen uw organisatie te besteden. Adviseurs van BMD advies Rijndelta kunnen voor u de rol van arbocoördinator vervullen. Op deze manier haalt u alle benodigde kennis in huis en vermijdt u langdurige en steeds terugkerende opleidingskosten.

Wat kunt u van de arbocoördinator verwachten?

De arbocoördinator draagt zorg voor alle relevante arbozaken. De coördinator geeft bijvoor-beeld aan welke activiteiten u als werkgever dient te ondernemen in het kader van de arbo-wetgeving en ziet toe op de naleving van termijnen en eisen. De inzet van de arbocoördinator is afhankelijk van uw bedrijfsomvang en wensen op arbogebied. Arbozorg wordt voor u een zorg minder omdat u zich verzekert van een preventiemedewerker die op de hoogte is van het laatste nieuws op arbogebied én bekend is met uw bedrijfsactiviteiten.

Waarom BMD Advies Rijndelta?

BMD Advies Rijndelta beschikt over arboprofesssionals, die door interne opleidingsprogram-ma’s en kennisoverdracht continu bijgeschoold worden. Zij kennen de weg in arboland en we-ten snel de juiste informatie boven water te krijgen en te vertalen voor uw organisatie.

Download hier het productblad

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5