Voedselveiligheidscoördinator

Voedselveiligheid is belangrijk voor iedere onderneming die met voedingsmiddelen werkt, ze verkoopt, opslaat of transporteert. Niet alleen stelt de overheid eisen, ook uw klanten vragen vaak aanvullende certificaten om de betrouwbaarheid van uw producten en proces te kunnen garanderen. Daarnaast leidt een vermindering van de klachten tot kostenbesparing en voorkomt het imagoschade.

Hierdoor is het van belang structurele aandacht te besteden aan de voedselveiligheids-zaken binnen uw organisatie. Adviseurs van BMD Advies Rijndelta kunnen voor u de rol van voedselveiligheidscoördinator vervullen. Op deze manier haalt u alle benodigde kennis en kunde in huis en vermijdt u langdurige en steeds terugkerende opleidings-kosten.

Wat kunt u van de voedselveiligheidscoördinator verwachten?

De voedselveiligheidscoördinator zorgt voor alle relevante voedselveiligheidszaken. Zoals het HACCP-systeem en bovengenoemde items. De inzet van de coördinator is afhankelijk van uw bedrijfsomvang en wensen op milieugebied. Voedselveiligheid wordt voor u een zorg minder omdat u een professional in huis haalt die op de hoogte is van het laatste nieuws op voedselveiligheidsgebied én bekend is met uw bedrijfsactiviteiten.

Waarom BMD Advies Rijndelta ?

BMD Advies Rijndelta beschikt over voedselveiligheidsadviseurs die door ervaring en opleiding u de zorgen omtrent het voedselveiligheidssysteem uit handen kunnen nemen. Zij kennen de weg in wet- en regelgeving en weten snel de juiste informatie boven water te krijgen en te vertalen voor uw organisatie.

Download hier het productblad

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5