Terugblik: Ruud Veltenaar schudt wakker!

 Terugblik jubileum-relatiemiddag:

Ruud Veltenaar schudt wakker!

Op donderdagmiddag 17 maart vierden wij met klanten en relaties ons 25-jarig jubileum. Ter gelegenheid hiervan was Ruud Veltenaar, filosoof, bijzonder hoogleraar en friskijker, uitgenodigd om met ons van gedachten te wisselen over “de wereld in transformatie naar een volgende fase in onze samenleving”.

Ruud heeft deze middag, op prikkelende en inspirerende wijze en met pakkende voorbeelden en humor, met de aanwezigen zijn ‘frisse kijk’ gedeeld op hedendaagse ontwikkelingen, o.a. op het gebied van leefomgeving, resources, onderwijs en zorg, en die ontwikkelingen met elkaar verbonden op een wijze die je als publiek aan het denken zet over de wereld en je eigen rol daarin. Hij sloot daarbij af met een citaat van Ghandi: “wees zélf de verbetering die je in de wereld wilt zien”.

'Prikkelend...!'

Daarna was er nog ruimschoots de tijd om na te praten met adviseurs en collega-ondernemers. “Prikkelend”, “leerzaam”, 'inspirerende middag" waren de eerste reacties van de aanwezigen. Gezien alle positieve reacties na afloop zijn wij ervan overtuigd dat we kunnen terugkijken op een heel geslaagde bijeenkomst. Wij hopen dat wij met deze middag onze gasten hebben weten te inspireren en motiveren om te komen tot een betere samenleving, de transformatie van ‘ego naar ECO’. Wij bedanken hierbij natuurlijk Ruud Veltenaar voor zijn inspirerende visie en inzichten en onze klanten en relaties voor hun aanwezigheid en inbreng.

Geïnteresseerd in film, foto's en/of de presentatie?

Was u helaas niet in de gelegenheid aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst of wilt u nog even terugkijken? Hier vindt u een en film- en foto-impressie van de middag.

Mocht u als deelnemer aan de middag prijs stellen op toezending van de presentatie, neemt u dan even contact met ons op via e-mail of via telefoonnummer 0180-614378.  

 

No Comments Yet.

Laat een reactie achter

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5