Training op maat

Bij het verlenen van deskundig advies hoort ook een goede invoering van het advies binnen uw organisatie. Voor een succesvolle implementatie is het belangrijk dat uw medewerkers de materie zelf beheersen. Daarom organiseren wij diverse praktijkgerichte trainingen en cursussen op maat.

‘Op maat’ wil zeggen dat onze trainingen en cursussen volledig zijn afgestemd op de vraagstelling en praktijksituatie van onze opdrachtgevers. Een deel van ons aanbod is branche- of vakgericht. Bij deze trainingen en cursussen dragen we kennis over die voor een bepaalde branche of speciaal vakgebied van belang is.
Daarnaast verzorgen we trainingen en cursussen voor specifieke bedrijven. Hierbij vormt het opleidingstraject veelal onderdeel van de implementatiefase. U kunt kiezen voor een training of cursus ‘in huis’ of op een andere locatie.
Branche-, vak- of bedrijfsgericht, tijdens de trainingen en cursussen zijn alle casussen en (huiswerk)opdrachten gebaseerd op voorbeelden uit de dagelijkse beroepspraktijk van de deelnemers.

Enkele voorbeelden van kennisgebieden waarvoor wij trainingen en cursussen verzorgen:

  • Milieu-, kwaliteit-, voedselveiligheid- en arbozorg
  • Preventiemedewerker
  • Auditing
  • Gevaarlijke stoffen
Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5