Visie & werkwijze

De continuïteit van uw bedrijf gaat boven alles. Vandaar dat wij streven naar duurzame werkrelaties met onze opdrachtgevers. Naarmate wij uw bedrijf beter kennen, kunnen wij u sneller en vakkundiger adviseren. Om deze zienswijze in de praktijk waar te maken, hebben wij het concept BMD-deelnemerschap ontwikkeld. U kunt daarbij kiezen voor de variant die het best aansluit bij de specifieke wensen en eisen van uw bedrijf: Brons, Zilver of Goud.

Als BMD-deelnemer bent u op elk moment en in iedere situatie verzekerd van onze deskundige, onafhankelijke ondersteuning. Onze adviseurs hebben elk hun eigen specialisatie op het gebied van milieu, kwaliteit of arbo. Afhankelijk van uw vraagstelling gaat de juiste man of vrouw voor u aan de slag. Daarnaast zijn we gewend om interdisciplinair samen te werken. Op deze manier wordt uw probleem achter de schermen vakkundig door ons aangepakt. Ondertussen blijft uw persoonlijk adviseur uw vaste aanspreekpunt.

Kennis van de regio

Omdat wij opereren vanuit Zuid-Holland, profiteert u volop van onze kennis van deze regio. Wij zijn bekend met de lokale overheden en hun speciale eisen. Daarnaast maken we deel uit van het landelijk netwerk van BMD Advies-organisaties. Hierdoor kunnen we onze regionale kennis waar nodig aanvullen met expertise op landelijk niveau. 

Speelruimte

Bij al onze werkzaamheden staat één ding vast. Wij zoeken altijd naar de speelruimte binnen de wet- en regelgeving, om zo uw bedrijfsvoering gezond en succesvol te houden.

Onze klanten
client1
client2
client3
client4
client5